EEnsiEnSe aloittamisen vaikeus.

Todettakoon heti alkuun että lähtökohdat tähän projektiin ovat  kaksi kroonista sairautta ja ADHD. 20+ kiloa ylipainoa ja Kroppa siinä kunnossa että varpaa liikuttamisessa tulee hiki. Tavoite on voimanoston SM-kisat vuonna 2018. En tiedä vielä järjestetäänkö sellaisia tai että miten sinne teknisesti pääsee.

En kokenut mitää suurta heräämistä tai oivallusta että liikunta on kivaa. Vaimo ei pakottanut,  kiristänyt, saati lahjonut salille. Ulkonäköpaineita ei ole ollut enää 8 vuoteen. (Silloin piti sen verran kammata naamaa että sain vaimon völjyyn).TAustalta löytyy vuosien takaa kovaakin treenausta salilla ja ehkäpä siitä löytyykin se syy itseasiassa liikunnan kammoksumiseen. Ehkä suurimpana syynä kuntosali laitteet. Ne kaikki  viisi kilometriä vaijeria ja tuhat pehmustetta sisältävää hirvitystä jolla juuri kyseisen lihaksen ulkokiertäjän syrjä  (en edes tiedä onko sellaista) saadaan näyttämään hyvälle ja sisältämään hirmuisesti voimaa.. Sitten vaikkapa pohjetta hinkataa eri asennoissa ja giljotiineissa siten että se varmasti seuraavana päivänä on kipeä kova ja täysin käyttökelvoton.. ( joo en tiedä venyttelystä tai palauttelusta mitään). No joka tapauksessa ehkä saitte kuvan käsityksestäni kuntosalilaitteista jotka kaiken lisäksi  maksaa ilmeisen paljon jos niiden hinta on verrattavissa kuntosalikorttien hintaan.

No mutta miten tulin aloittaneeksi?? Kivistön Mikko kerran heitti että hänellä on uusi duunipaikka.. Kuntosali tai oikeammin studio jossa alkaa hieromaan.. Syytä en tiedä miksi otin saman iltana yhteyttä Fysio-origoon ja siitä se sitten lähti.. 

Ensimmäinen treeni oli ihan helvettiä.. Miksi minä tähän rupesin.. Vieressä pieni treenattu tyttö noin 50kg heiluttaa kevyesti 24 kg kuulaa.. Minä mietin miks ei oo keksitty pinkkejä pienempiä.. Ja tottakai pitää mennä laittaa kyykkytelineeseen se huntti ihan vaan että vois vähän palautella mieleen mille "oikea"  treeni tuntuu.. No aika pian siihen vaihtui 60 kg ja sen kun nostin parikertaa niin olIn valmis kotimatkalle ja housupyykille.. Niiköhän koliitti ja treeni sopii yhteen...???