Kyllä välillä koittelee miestä. Ei aina mene nallikarkit tasan. on se perkele kumma kun saa polven kuntoon niin saa flunssan kun selviää siitä napsahtaa olkäpäässä. joten mitä opimme tästä. Liika on liikaa. ei keho vaan yksinkertaisesti kestä tuollaista määrää treeniä. Tuntuu että kehossa ei ole ehjää paikkaa. Toki olen huomannut että kehon ensimmäinen vastaus kovaan treeniin on kroonisen artriitin pahentuminen eli nivelet ilmoittaa että alkaa riittää. eli kun polvi ei kestä, olkapää ei kestä ja kokoajan nivelet on kipetä niin mitä tehdä. 

Pikkuhiljaa alkaa taas keho ottamaan treeniä vastaan kun tekee silleen hellästi. Pienellä asento muutoksella polvi kestää jonkiverran kyykätä. 140-160 kg:lla viitosia.. Vaikea sanoa kun ilman spottaajaa on vähän varottava ja muutenkin. Toivottavasti pian saadaan salille jonkinlainen varmistus niin ei spottaajaa niin tarttekkaan.. Hommaa helpotti kovasti se että yksinkertaisesti käänsi jalakaterät sisäänpäin polvien linjaan. Polvessa tuntuu mutta ei kipua.ennemmin paineen tunne patellan sivulla. Toki neopreeni on tukemassa mutta vain 3mm ja aika löysä.. Parhaat polvituet hinta-laatusuhteen kannalta saa Lidlistä.. Uskokaa pois ja saa kokeillakkin.. 

Mave kulkee omaa rataansa. Lauantaina Mikon kanssa tehty sumoveto otti topakasti sisäreisiin mutta muutoin ollaan jossain 180kg tuntumassa. Ehkä jopa paremmalla puolella. Aluksi olin sitä mieltä että sumotyyli on se mun juttu mutta nyttemmin pakko myöntää että perinteinen toimii jotenki paremmin.. Toki sumossa saa selän suorempaan mutta se ei vaan anna painetta tarpeeksi kehoon.. En sit tiiä miksi näin.

 

Pena se kulkee parhaiten ja 135 ohitettiin lauantaina.. Kädet aina välillä kipuilee mutta ei mitään mitä ei venytellen saisi korjattua.. Joo-o olen venytellyt. Tunnustan. Pakko jotain kehonhuollollista tehdä..

Vaikka välillä tuntuu että treeni on yhtä tissien läpsyttelyä.. Niin välillä siinä on hetkensä..